Fly & drive Authentiek Puglia incl. autohuur
8-daagse fly & drive door het Italiaanse Puglia incl. vlucht en autohuur

Ontdek de schitterende Italiaanse regio vol natuur en cultuur tijdens deze 8-daagse fly & drive door Puglia! Deze authentieke Italiaanse landstreek wordt ook wel ‘de hak van de laars’ genoemd. Je vindt er de langste kust van Italië en een bergachtig binnenland met olijfbomengaarden, wijngaarden en leuke culturele plaatsen. De hoofdstad Bari, cultuurhistorisch Lecce en schiereiland Gargano zijn stuk voor stuk de moeite waard. En een bezoek aan Puglia is niet compleet zonder dat je een trulli, een klein wit rond huisje met kegelvormig dak, gezien hebt.

Daarom is dit een goede deal
 • 7 overnachtingen
 • 7 x uitgebreid ontbijtbuffet
 • Retourvlucht Eindhoven/Charleroi - Brindisi
 • 8 dagen autohuur incl. basisverzekering
 • Verblijf in uitstekende 3- en 4*-hotels
 • Betaal nu slechts 25% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Programma 8-daagse fly & drive door Puglia
Dag 1: Op de eerste dag vlieg je vanaf luchthaven Eindhoven of Charleroi naar Brindisi. Hier staat de huurauto voor je klaar en rijd je naar het eerste hotel: Hotel Colonna****. (ca. 15km)
Dag 2: Vandaag rijd je door naar de plaats Lecce. Je overnacht hier de aankomende 3 nachten in Hotel Hermitage****. (ca. 65km)
Dag 3&4: Je hebt alle tijd om de plaats Lecce te ontdekken. Indrukwekkende paleizen, rijk versierde kerken en geplaveide straatjes vol terrassen en galerieën vormen hier het straatbeeld. Vooral de barokke façade van de Santa Croce basiliek is indrukwekkend.
Dag 5: Vanuit Lecce rijd je door naar Taranto. Je overnacht hier de aankomende twee nachten in Hotel Masseria Chiancone Torricella****. (ca. 140 km)
Dag 6: Vandaag verken je Taranto en de omgeving van de stad op eigen gelegenheid.
Dag 7: Op de 7e dag reis je weer terug naar de stad waar deze rondreis begon: Brindisi. Je overnacht ook nu weer in Hotel Colonna****. (ca. 95 km)
Dag 8: Vandaag keer je weer huiswaarts richting Nederland. Je brengt je huurauto terug naar het vliegveld van Brindisi, vanwaar je weer terug wordt gevolgen naar Eindhoven of Charleroi.

Let op: wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.

Hotel Colonna
Corso Roma, 83,
Brindisi, Italië
Kaart
Corso Roma, 83, Brindisi, Italië

Hotel Colonna ligt op 5 minuten lopen van het station in het centrum van Brindisi. Alle kamers van het hotel zijn standaard voorzien van een telefoon, televisie, airconditioning, kluisje en een eigen badkamer met bad en/of douche en toilet. 's Ochtends wordt er in de ontbijtzaal een heerlijk ontbijt geserveerd.

Over je vlucht
Vluchtinformatie

Let op!

Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets.

Klik hier voor de actuele informatie.

Voorwaarden en vluchtinformatie
 • Definitieve vluchttijden komen op de reisbescheiden te staan. Eventuele gecommuniceerde vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen nog gewijzigd worden.
 • Vluchttijden zijn afhankelijk van de vertrekdatum.
 • De vluchten worden uitgevoerd door Ryanair.
 • Voor bagage zijn alle voorwaarden en de daarbij behorende kosten van de betreffende vliegmaatschappij van toepassing.
 • Je dient in het bezit te zijn van een paspoort dat bij binnenkomst nog minimaal 6 maanden geldig is.
 • Let op: de boeking is pas definitief wanneer wij de betaling hebben ontvangen.

Autohuur
De auto die gehuurd wordt, is een auto uit de categorie A - Economy en is voorzien van een basisverzekering (Collision Damage Waver). De chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten zijn tot een bepaald bedrag meeverzekerd. U kunt ter plaatse een upgrade van de auto naar een andere categorie of een upgrade van de verzekering regelen naar all-risk of bijvoorbeeld het eigen risico afkopen, dit kunnen wij niet voor u verzorgen.

Minimale en maximale leeftijd
De minimum leeftijd voor het huren van een auto is 23 jaar en onder de 25 jaar is er een toeslag van toepassing. Je dient minimaal 2 jaar je rijbewijs te hebben en deze moet op het moment van afhalen van de auto nog minimaal 1 jaar geldig zijn.

De maximum leeftijd voor het huren van een auto is 75 jaar. Het is zeker wel mogelijk een auto te huren indien u ouder bent dan 75 jaar (of jonger dan 25 jaar) maar hier zijn dan toeslagen van toepassing. Over de hoogte van deze toeslagen kan ons Service Center u verder informeren, dit is namelijk per verhuurmaatschappij en / of land verschillend.

Credit card verplicht!
Let op: er is een geldige credit card nodig om een auto te kunnen huren in het buitenland i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1250,00. De hoogte is afhankelijk van het land en de verhuurmaatschappij. De credit card die u gebruikt bij de boeking dient u ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die u bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere credit card wordt niet geaccepteerd. De credit card moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan. Ter plekke kan een 2e bestuurder worden geboekt. De credit card dient een VISA of Mastercard te zijn. De verhuurbedrijven accepteren geen andere Pre-paid of credit cards (bijv American Express).

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Terug naar homepage Terug naar homepage
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro PayPal