Fly & drive Andalusië incl. autohuur
8-, 10- of 12-daagse fly & drive Andalusië incl. vlucht en autohuur

Een ca. 3 uur durende vlucht vanuit Amsterdam, Eindhoven of Brussel brengt je naar het zuiden van Spanje, Andalusië. Je kunt er genieten van schitterende bezienswaardigheden, het lekkere weer, de sinaasappel- en palmbomen, heerlijke tapas, gezellige winkeltjes, eeuwenoude cultuur en niet te vergeten, de typisch Spaanse flamencomuziek. Stap snel in de huurauto en bezoek de onvergetelijke steden, zoals Córdoba, Sevilla en Malaga!

Daarom is dit een goede deal
 • 7, 9 of 11 overnachtingen
 • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
 • Retourvlucht Vanuit Eindhoven, Amsterdam of Brussel naar Malaga
 • 9, 10 of 12 dagen autohuur incl. basisverzekering
 • Verblijf in uitstekende 3- en 4*-hotels
 • Betaal nu slechts 25% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: Aankomst op de luchthaven van Málaga. Hier haal je je huurauto op. Je rijd direct naar Granada en hier overnacht je in Hotel Marquis Urban*** (ca. 143 km.)
Dag 2: Van Granada reis je door naar Cordoba. Hier overnacht je in Hotel Córdoba Centro*** (ca. 170 km.)
Dag 3: Van Cordoba reis je door naar Sevilla. Je overnacht hier in Silken Al-Andalus Palace**** (ca. 159 km.)
Dag 4: Vandaag kun je Sevilla ontdekken. Tip: bezoek Het koninklijk paleis van Sevilla en La Giralda. Je overnacht vandaag weer Silken Al-Andalus Palace****
Dag 5: Vandaag ga je richting Cadiz: een fascinerende havenstad. Deze stad is tevens één van de oudste steden in Spanje. Hier overnacht je in Hotel Globales Reina Cristina**** (ca. 186 km.)
Dag 6: Vandaag kun je Cadiz ontdekken. Tip: bezoek de prachtige kathedraal of geniet van een dagje strand. Je overnacht weer in Hotel Globales Reina Cristina****. Dag 7: van Cadiz rijd je weer terug naar Málaga. Je overnacht in Hotel Zenit Malaga*** (ca. 154 km.)
Dag 8: vandaag lever je de huurauto weer in op de luchthaven van Málaga en vlieg je terug naar huis.

Let op: wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.

Bij een een reis van 9 nachten verblijf je een extra nacht in de steden Granada en Cordoba.

Bij een een reis van 11 nachten verblijf je een extra nacht in de steden Granada, Cordoba, Cadiz en Malaga.

Marquis Urban
Plaza de Fortuny, 6,
Granada, Spanje
Kaart
Plaza de Fortuny, 6, Granada, Spanje

Het Marquis Urban is gelegen op slechts 8 minuten lopen van de bekende Kathedraal van Granada. Alle kamers van het hotel hebben een stijlvolle inrichting en zijn standaard voorzien van airconditioning, telefoon, televisie en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn.

Over je vlucht
Vluchtinformatie

Let op!

Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets.

Klik hier voor de actuele informatie.

Voorwaarden en vluchtinformatie
 • Definitieve vluchttijden komen op de reisbescheiden te staan. Eventuele gecommuniceerde vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen nog gewijzigd worden.
 • Vluchttijden zijn afhankelijk van de vertrekdatum.
 • De vluchten worden uitgevoerd door Vueling, Ryanair, Transavia of een gelijkwaardige vliegmaatschappij.
 • Voor bagage zijn alle voorwaarden en de daarbij behorende kosten van de betreffende vliegmaatschappij van toepassing.
 • Je dient in het bezit te zijn van een paspoort dat bij binnenkomst nog minimaal 6 maanden geldig is.
 • Let op: de boeking is pas definitief wanneer wij de betaling hebben ontvangen.

Bagage
Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets.

Autohuur
De autohuur is o.b.v. een basisverzekering. Je kunt er voor kiezen om een All-Risk verzekering af te sluiten. De kosten hiervoor dien je ter plaatse te voldoen. De auto die gereserveerd wordt, komt uit de categorie A Economy. Mocht je een ruimere auto wensen, neem dan contact op met ons Service Center voor de toeslagen en informatie. De minimum leeftijd voor het huren van een auto is 23 jaar. Ben je jonger dan 25 jaar dan betaal je een Young Driver Fee van € 7,00 per dag. Deze dient ter plaatse te worden voldoen. Je dient minimaal 2 jaar in het bezit te zijn van een rijbewijs en bij aankomst dient het rijbewijs nog minimaal 1 jaar geldig te zijn.

Basisverzekering houdt in:
Collision Damage Waver en persoonlijke assistentie, de chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten tot een bepaald bedrag zijn meeverzekerd.

Let op: er is een geldige Credit Card nodig om te kunnen boeken i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1000,00 voor het huren van de auto. De hoogte is afhankelijk van het land en het verhuurbedrijf. De Credit Card moet op naam van de hoofdbestuurder staan. De Credit Card dien je mee te nemen op reis!

Geef de juiste naam van de hoofdboeker door. Deze persoon dient over een Credit Card te beschikken en dient de bestuurder van de huurauto te zijn. Indien de naam bij de boeking niet goed wordt doorgegeven, moet dit later gewijzigd worden. De wijzigingskosten die hier uit voortvloeien zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 25,00 per wijziging.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Terug naar homepage Terug naar homepage
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro PayPal