Op dit moment zijn wij telefonisch onbereikbaar, u kunt ons een e-mail sturen. Wij geven prioriteit aan mensen die op reis zijn of de komende dagen op reis gaan. Bedankt voor uw begrip.
Fly & drive door midden Griekenland incl. vlucht en autohuur v.a € 479,00 p.p.
8-daagse fly & drive historisch en zonnig Griekenland incl. retourvlucht en autohuur

Een ca. 4 uur durende vlucht vanaf Nederland brengt je naar de mooie hoofdstad van Griekenland: Athene. Met je huurauto verken je in één week alle mooie plekjes die het vaste land van midden-Griekenland te bieden heeft. Aanschouw de vele archeologische hoogtepunten, leer de eeuwenoude Griekse cultuur en geschiedenis kennen en geniet van de heerlijke Griekse keuken. Kortom, je gaat een heerlijke week tegemoet tijdens deze fly & drive door het midden van Griekenland.

Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen incl. ontbijt
  • Retourvlucht naar Athene vanaf luchthaven naar keuze
  • 8 dagen autohuur incl. basisverzekering
  • Verblijf in uitstekende 3- en 4*-hotels
  • Verken de historische steden van Griekenland
  • Betaal nu slechts 25% van je reissom aan
Programma 8-daagse fly & drive Midden-Griekenland

Dag 1: Aankomst op de luchthaven van Athene. Hier haal je je huurauto op. Je rijdt door naar je hotel waar je overnacht in het Athens City Hotel*** (ca. 20 km.)

Dag 2: Van Athene reis je door naar Delphi. Delphi is een prachtige stad met tempels, theaters en schathuizen. Deze omgeving is perfect voor het orakel van Apollo, ook wel het orakel van Delphi genoemd. Je overnacht in het Hotel Olympic*** (ca. 180 km.)

Dag 3: Vanuit Delphi rijd je naar Olympia. Deze historische stad is natuurlijk bekend van de Olympische Spelen, omdat het hier allemaal is begonnen. Maar Olympia heeft meerdere redenen om bezocht te worden. Bezoek o.a. de Tempel van Hera, het interessante archeologisch museum en het museum van de Olympische Spelen. Je overnacht hier in het Neda Hotel*** (ca. 240 km.)

Dag 4 t/m 6: Van Olympia reis je door de mooie binnenlanden naar Tolo aan de kust. Geniet aan het populaire strand Tolo Beach. In de baai zie je veel kleurrijke vissersbootjes en tegenover Tolo liggen kleine eilandjes op korte afstand. Op het eilandje Koronisi bevindt zich de kerk van Heilige Apostelen. Tolo ligt in het departement Argolis, een van de meest historische gebieden van Griekenland. Er zijn hier vele indrukwekkende bezienswaardigheden in de buurt. Je heb hier alle tijd om de omgeving te verkennen want je verblijft hier dan ook 3 nachten in het Flisvos Royal Hotel*** (ca. 170 km.)

Dag 7: van Tolo rijd je terug naar Athene, geniet onderweg van het panoramische uitzicht langs de kustweg. Athene heeft een gezellig centrum waar je heerlijk op een terrasje van je laatste avond kunt genieten. Je overnacht in het Athens City Hotel*** (ca. 150 km.)

Dag 8: Vandaag rijd je terug naar de luchthaven van Athene waar je de huurauto inlevert en vlieg je terug naar huis. (ca. 40 km.)

Let op: wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.

Nu slechts 25% aanbetalen!
Betaal nu slechts 25% van je reissom aan. De overige 75% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Athens City Hotel
Patission 232,
Athene, Griekenland
Kaart
Patission 232, Athene, Griekenland

Athens City Hotel bevindt zich in één van de belangrijkste straten in het centrum van Athene. Alle hotelkamers zijn voorzien van een comfortabele bedden, Wi-Fi, televisie, bureau en eigen betegelde badkamer met douche en föhn.

Over je vlucht
Vluchtinformatie

Let op!

Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets.

Klik hier voor de actuele informatie.

Voorwaarden en vluchtinformatie

Autohuur De auto die gehuurd wordt, is een auto uit de categorie A - Economy en is voorzien van een basisverzekering (Collision Damage Waver). De chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten zijn tot een bepaald bedrag meeverzekerd. U kunt ter plaatse een upgrade van de auto naar een andere categorie of een upgrade van de verzekering regelen naar all-risk of bijvoorbeeld het eigen risico afkopen, dit kunnen wij niet voor u verzorgen.

Minimale en maximale leeftijd
De minimum leeftijd voor het huren van een auto is 23 jaar en onder de 25 jaar is er een toeslag van toepassing. Je dient minimaal 2 jaar je rijbewijs te hebben en deze moet op het moment van afhalen van de auto nog minimaal 1 jaar geldig zijn.

De maximum leeftijd voor het huren van een auto is 75 jaar. Het is zeker wel mogelijk een auto te huren indien u ouder bent dan 75 jaar (of jonger dan 25 jaar) maar hier zijn dan toeslagen van toepassing. Over de hoogte van deze toeslagen kan ons Service Center u verder informeren, dit is namelijk per verhuurmaatschappij en / of land verschillend.

Credit card verplicht!
Let op: er is een geldige credit card nodig om een auto te kunnen huren in het buitenland i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1250,00. De hoogte is afhankelijk van het land en de verhuurmaatschappij. De credit card die u gebruikt bij de boeking dient u ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die u bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere credit card wordt niet geaccepteerd. De credit card moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan. Ter plekke kan een 2e bestuurder worden geboekt. De credit card dient een VISA of Mastercard te zijn. De verhuurbedrijven accepteren geen andere Pre-paid of credit cards (bijv American Express).

ANVR SGR
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro PayPal