Fly & drive langs de kust van Kroatië
8-daagse fly & drive langs de kust en de Plitvice meren in Kroatië incl. vlucht en autohuur

Ontdek de prachtige kust van Kroatië! Bij aankomst op de luchthaven van Pula hoef je alleen nog maar je huurauto op te halen en de rondreis kan beginnen. Zie in 8 dagen 4 prachtige steden/regio's van Kroatië. Ontdek alle bezienswaardigheden, rijd langs de prachtige kust en aanschouw de eeuwenoude cultuur. Het eerste hotel vind je in Zadar. Vanuit hier reis je door naar Sibenik. Vervolgens maak je kennis met Zadar in Noord-Dalmatië en eindig je in het prachtige Pula. Je waant je deze week in een compleet andere wereld en geniet van al het moois dat je te zien krijgt. Verblijf in uitstekende 3*-hotels incl. ontbijt is de gehele rondreis geregeld. Met de huurauto heb je alle vrijheid om van het prachtige Kroatië te genieten.

Daarom is dit een goede deal
 • 7 overnachtingen
 • 7 x uitgebreid ontbijtbuffet
 • Retourvlucht vanaf Amsterdam - Pula
 • 8 dagen autohuur incl. basisverzekering
 • Bezoek o.a. Pula, Zadar en de bekende Plitvice meren
 • Betaal nu slechts 25% van je reissom aan
Hoe ziet de rondreis eruit?

Dag 1&2: Vandaag vlieg je vanaf Amsterdam naar de prachtige stad Pula. Op het vliegveld haal je direct je auto op en reis je naar je eerste hotel van deze week. De accommodatie ligt op ca. 400 km. van het vliegveld, waar je ongeveer 4 uur over rijdt. Onderweg geniet je dan al meteen van de prachtige natuur en kustgebieden van Kroatië. Je verblijft 2 nachten in Hotel Porto*** in de omgeving van Zadar, zodat je uitgerust kunt beginnen aan dit mooie avontuur en de omgeving op eigen gelegenheid kunt ontdekken.

Dag 3&4: Op dag 3 reis je door naar Sibenik. Deze stad ligt aan de kust op ongeveer 80 kilometer van Zadar. Je verblijft hier 2 nachten waardoor je genoeg tijd hebt om deze stad te leren kennen. Een absolute aanrader is de Sint-Jacobuskathedraal. Deze kathedraal staat op de UNESCO-werelderfgoedlijst. Andere tips zijn: De Barone Burcht en de Kloostertuinen van St. Laurence. Op 15 minuten rijden van de stad vind je tevens Nationaal Park Krka. Een prachtig groen park met een rivier en watervallen.

Dag 5: Vandaag reis je door naar het Nationaal Park Plitvice meren, het oudste en grootste nationale park van het land. Met 16 meren, talrijke watervallen en eindeloze bossen zal je deze ervaring niet vergeten. Je overnacht ook in het merengebied in Hotel Grabovak***.

Dag 6&7: Op dag 6 neem je afscheid van het Nationaal Park Plitvice meren en reis je door naar Pula. In Pula vind je het beroemde amfitheater van Kroatië. Het is één van de best bewaarde amfitheaters ter wereld. Iedere zomer, tijdens het Pula Film Festival, kun je hier genieten van openlucht filmvoorstellingen. Het amfitheater wordt dan omgetoverd tot de grootste openluchtbioscoop ter wereld. Pula biedt veel mooie stranden, behalve onderhouden stranden vlakbij de hotels en campings aan de kust, vind je er ook veel natuurstranden. Zoals op de meeste plaatsen langs de kust zijn het vooral rotsstranden, maar in de vele kleine baaien vind je ook vrij veel mooie kiezelstranden. Veel stranden zijn te vinden langs de bekende Lungomare, de 4 km lange boulevard van Pula. Iets ten zuiden van Pula vind je het beschermde natuurgebied Kamenjak. Dit is ook een bekende zwemplek vanwege de vele kliffen waar men graag vanaf in zee duikt.

Dag 8: Vandaag reis je weer terug naar de luchthaven waar je de huurauto inlevert en maak je je op voor de terugreis terug naar Amsterdam.

Belangrijk: wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.

Hotel Porto
N. Jurišića 2,
Zadar, Kroatië
Kaart
N. Jurišića 2, Zadar, Kroatië

Hotel Porto ligt aan de rand van de stad Zadar, op slechts 10 minuten rijden van het stadscentrum. Het hotel beschikt over gerenoveerde kamers.

Over je vlucht
Vluchtinformatie

Let op!

Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets.

Klik hier voor de actuele informatie.

Voorwaarden en vluchtinformatie
 • Definitieve vluchttijden komen op de reisbescheiden te staan. Eventuele gecommuniceerde vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen nog gewijzigd worden.
 • Vluchttijden zijn afhankelijk van de vertrekdatum.
 • De vluchten worden uitgevoerd door Lufthansa, Easyjet of Croatia Airlines.
 • Voor bagage zijn alle voorwaarden en de daarbij behorende kosten van de betreffende luchtvaartmaatschappij van toepassing.
 • Je dient in het bezit te zijn van een paspoort dat bij binnenkomst nog minimaal 6 maanden geldig is.
 • Let op: je boeking is pas definitief wanneer wij de betaling hebben ontvangen.

Bagage
Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets.

Autohuur
De autohuur is o.b.v. een basisverzekering. De auto die gereserveerd wordt, komt uit de categorie A Economy. Mocht je een ruimere auto wensen, neem dan contact op met ons Service Center voor de toeslagen en informatie. De minimum leeftijd voor het huren van een auto is 25 jaar. Ben je jonger dan 25 jaar dan betaal je een Young Driver Fee van € 7,00 per dag. Deze dient ter plaatse te worden voldaan. Je dient minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een rijbewijs en bij aankomst dient het rijbewijs nog minimaal 1 jaar geldig te zijn. Je dient de auto in te leveren met dezelfde benzinestand als waarmee je de auto ophaalde.

Basisverzekering houdt in:
Collision Damage Waver en persoonlijke assistentie, de chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten tot een bepaald bedrag zijn meeverzekerd.

Ter plekke kun je altijd bij de verhuurmaatschappij, tegen een meerprijs, extra’s regelen, zoals een GPS, extra chauffeur, volle tank, etc.

Let op: er is een geldige Credit Card nodig om te kunnen boeken i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1000,00 voor het huren van de auto. De hoogte is afhankelijk van het land en het verhuurbedrijf. De Credit Card moet op naam van de hoofdbestuurder staan. De Credit Card dien je mee te nemen op reis!

Geef de juiste naam van de hoofdboeker door. Deze persoon dient over een Credit Card te beschikken en dient de bestuurder van de huurauto te zijn. Indien de naam bij de boeking niet goed wordt doorgegeven, moet dit later gewijzigd worden. De wijzigingskosten die hier uit voortvloeien zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 25,00 per wijziging.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Terug naar homepage Terug naar homepage
ANVR SGR
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro PayPal